Palvelut

Kehosi on kaikkesi, pidä siitä huolta. Varaa aika nyt ja rentoudu hieronnan avulla.

Varaa aika

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on kivun poistaminen ja terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen ylläpitäminen. Fysioterapia on asiakaslähtöistä ja perustuu tutkittuun tietoon sekä kliiniseen osaamiseen.

fysioterapia

Fysioterapiasta voi saada apua esimerkiksi niska- ja selkäkipuihin, nivelten kipuihin ja ylirasituksesta tai virheasennosta johtuviin toiminnallisiin ongelmiin. Fysioterapian menetelmiä ovat manuaalinen ja fysikaalinen terapia, ohjaus ja neuvonta sekä fysioterapeuttinen harjoittelu.

Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen

Fysioterapiaan kannattaa tulla myös ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen, jotta leikkausta edeltävä aika ja leikkauksesta paraneminen sujuvat mahdollisimman hyvin.

Hieronta

Hieronta auttaa kipu- ja jännitystiloihin ja lisää lihaksiston elastisuutta ja rentoutta. Lisäksi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfakiertoa.

Hieronta

Hieronta auttaa kipu- ja jännitystiloihin ja lisää lihaksiston elastisuutta ja rentoutta. Lisäksi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfakiertoa. Hieronta voi olla myös tapa rentoutua ja auttaa kehoa palautumaan.

Shockwave hoito

Shockwave eli paineaaltohoito on nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto, jota seuraa yleensä välitön kivun lievittyminen ja toimintakyvyn parantuminen. Shockwave hoito sopii henkilölle, joka etsii nopeaa lievitystä lihaskivulle.

Kotikäynnit

Tarvittaessa teemme fysioterapian kotikäyntejä. Tässä tapauksessa ole meihin yhteydessä. Yhteystiedot löydät täältä.

Muut palvelut

Muita palveluita, mitä me tarjoamme. 

Yksilölliset pohjalliset

Yksilölliset pohjalliset parantavat koko kehon asentoa ja sitä myöten lievittävät kipua ja vähentävät vaivoja koko kehossa. Pohjallisten vaikutus näkyy joillakin ihmisillä esim. alaselkä vaivojen helpottumisella ja lihasten rentoutumisella. 

Alaraajatutkimus

Alaraaja tutkimuksessa tutkitaan alaraajan toimintaa, rakennetta ja liikkuvuutta lantiosta varpaisiin. Tarvittaessa muotoillaan yksilölliset pohjalliset, jotka voivat lievittää kipuja ja vaivoja koko kehossa.

Ryhmäliikunta: Pilates

Pilates on tehokas ja yleisesti arvostettu kehonhallintamenetelmä. Pilates on saksalaisen Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa hengitystekniikkaa ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Karjaa

Keskuskatu 98
10300 Karjaa

Tammisaari

Raatihuoneetori
10600 Tammisaari

Ota yhteyttä tai varaa aika nyt!

Ole meihin yhteydessä

Jos sinulle jäi jokin asia epäselväksi, tai jäit muuten vain mietiskelemään jotakin ole meihin yhteydessä ja pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Onko sinulla kysyttävää?