Tjänster

Din kropp är allt du har, ta hand om den. Boka en tid nu och slappna av med en massage.

Boka tid

Fysioterapi

Målet med fysioterapi är att lindra smärta och upprätthålla hälsa, funktion och motion. En fysioterapibehandling planeras med hänsyn till klientens resurser och arbetsmiljö. Fysioterapi är kundorienterat och baserar sig på forskad kunskap och klinisk expertis.

fysioterapi

Fysioterapi kan hjälpa till med till exempel nacke- och ryggsmärtor, ledvärk och funktionella problem på grund av överansträngning eller feljustering. Fysioterapin har olika metoder som t.ex manuell och fysikalisk terapi, olika typer av handledning samt fysioterapeutisk träning.

SJUKGYMNASTIK FÖRE OCH EFTER EN OPERATION

Det är också en bra idé att komma på fysioterapi före och efter operation för att säkerställa att tiden före operationen och återhämtningen efter operationen är så smidig som möjligt.

Massage

Massage hjälper till med smärt- och spänningstillstånd. Det ökar även muskel elasticiteten och bidrar till avslappning. Dessutom stimulerar massagen blodcirkulationen och lymfcirkulationen.

Massage

Massage hjälper till med smärt- och spänningstillstånd. Det ökar även muskel elasticiteten och bidrar till avslappning. Dessutom stimulerar massagen blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Massage kan också vara ett sätt att slappna av och hjälpa kroppen att återhämta sig.

Shockwave vård

Shockwave alltså stötvågsbehandling är en snabb och bevisat effektiv behandling som vanligtvis följs av omedelbar smärtlindring och förbättrad funktion. Stötvågsbehandling är idealisk för den som vill få snabb lindring av muskelsmärta.

Hembesök

Vid behov utför vi hembesök inom fysioterapi. Kontakta oss i så fall. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Andra tjänster

Andra tjänster som vi erbjuder.

FOTANALYS

Personliga inläggssulor förbättrar hela kroppens hållning och lindrar därmed smärta och minskar obehag i hela kroppen. Effekten av innerskor kan ses hos vissa personer, till exempel genom att de lindrar smärta i ländryggen och slappnar av i musklerna. 

INDIVIDANPASSADE INLÄGG

I undersökning av nedre extremiteter (fotanalys) undersöks funktionen, strukturen och rörelsen hos underbenen från bäckenet till tårna. Vid behov kan individuella inlägg utformas som kan lindra smärta och obehag i hela kroppen.

Gruppträning: Pilates

Pilates är effektiva och allmänt uppskattade metod för kroppshantering. Pilates är en metod för kroppskontroll som utvecklats av tysken Joseph Pilates. Pilates stärker de djupa musklerna i bålen, förbättrar andningstekniken och ökar kroppskännedom. 

Karis

Centralgatan 98
10300 Karis

Ekenäs

Rådhustorget
10600 Ekenäs

Kontakta oss eller boka en tid nu!

KONTAKTA OSS

Om du fortfarande är osäker på något, eller om du bara undrar över något, är du välkommen att kontakta oss så ska vi försöka besvara alla dina frågor så snart som möjligt.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?