Tietoa meistä

Fredrikssons on paikallinen yritys Raaseporissa. Tarjoamme laadukkaita fysioterapia- ja muita hyvinvointipalveluja Karjaalla sekä Tammisaaressa.

Tarinamme

Fredrikssons Karjaa aloitti vuonna 2018 nimellä Auron Karjaa täysin uudistetuissa tiloissa Karjaan keskustassa. Fredrikssons Tammisaari on puolestaan toiminut vuodesta 2019 alkaen Terveyskellarin “Hälsokällaren” tiloissa Tammisaaren torin laidalla Auron Tammisaaren nimellä.

Toiminta-ajatuksemme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Teemme yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia alarajaa-analyysin perusteella ja järjestämme ryhmäliikunta ryhmiä kuten esim. pilates.

 

Kaikki terapeuttimme toimivat meillä ammatinharjoittajina. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Alta löydät lisä tietoa tiimistämme.

Robert fredriksson

Fysioterapeutti, Auron Pilates ohjaaja, Potilas siirtojen ergonomia kouluttaja

Robert on Fredrikssons Karjaan ja Tammisaaren omistaja/yrittäjä. Fysioterapeutti, joka hallinnoinnin lisäksi pitää pilates tunteja ja valmistaa yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia. Robertilla on taustaa neurologisen kuntoutuksen puolelta ja potilassiirtojen ergonomisesta ohjauksesta. Robertilla on myös vankka tausta tules fysioterapiasta eli kipeiden olkapäiden, selän ja lonkan alueen fysioterapia on tuttua puuhaa.
Robertin mottona on “its the small things that matters” eli pienetkin asiat on tehtävä hyvin ja tarkasti.

MALIN MANELIUS

Hieroja

Malin on koulutettu hieroja. Malin on toiminut yli 10 v ajan lähihoitajana, mutta on nytt muutaman vuoden panostanut 100 prosenttisesti hierontaan ensin Auronilla ja nyt Fredrikssonsilla. Malinilla on vahvat kädet ja hyvää tuulta kaikille asiakkaille.
”Tee mitä voit sillä, mitä sinulla on, missä olet.”

Erica Gustafsson

Fysioterapeutti

 Erica on valmistunut fysioterapeutiksi v. 2019. Hänellä on työkokemusta niin osastotyöstä iäkkäiden parissa kun vastaanottotyöstä työikäisten kanssa. Erica on kiinnostunut urheilusta sekä tuki- ja liikuntaelin vaivoista. Hän onkin jatkokouluttautunut urheilufysioterapeutiksi v. 2022 sekä tuki- ja liikuntaelin vaivojen erityisosaajaksi v. 2024. 

Vapaa-ajalla Erican löytää Karjaan urheiluhallista edustamassa BK-46 väreissä. Hän on pelannut käsipalloa lapsuudesta asti ja pelaa jo 10. kautta SM-tasolla. Liikkuminen ja hyvinvointi on siis erityisen lähellä Erican sydäntä.

 

Janne salo

Hieroja

Janne on rennon asenteen ja positiivisen mielen omaava koulutettu hieroja. Jannella on monen vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja antaa mielellään neuvoja myös treenaamiseen. Häneltä voit kysyä miten parantaa suorituskykyä treeneissä tai vinkkejä kehonhuoltoon.
Jannen kiinnostuksenkohteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Harriet Lindholm

Hieroja

Harriet on aikaisemmin työskennellyt opettajana. Nyt Harriet on opiskellut Turun hierontakoulu relaxissa uuden ammatin eli hierojan ammatin. Harrriet viihtyy ihmisläheisessä työssä ja haluaa tehdä töitä kaikenlaisten kohderyhmien kanssa.

Harrietin mottona on:  “Liike on paras lääke” ja jos se ei auta niin ehkä minä voin!

Evelina (Bella) Lundström

markkinointipäällikkö ja assistentti sekä joogaopettaja

Bella on meidän markkinointivastaava ja avustaja. Hän on myös urheilu- ja terveystieteiden kandidaatti ja koulutettu joogaopettaja. Ihmisen luonnollinen hyvinvointi on hänelle lähellä sydäntä.

Bellan mottona on: “You’re not old. You just need to stretch.”

Varaa aika nyt!

Toiminta-ajatuksemme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille ihmisille, yrityksille ja yhteisöille.