om oss

Fredrikssons är ett lokalt företag i Raseborg som erbjuder kvalitativa fysioterapi, massage – och andra friskvårdstjänster i både Karis och Ekenäs. Alla våra terapeuter är utbildade yrkesutövare.

Vår berättelse

Fredrikssons började år 2018 under namnet Auron Karis i nya utrymmen i centrum av Karis. Fredrikssons Ekenäs har sedan 2019 delvis fungerat i Hälsokällarens utrymmen vid torget i Ekenäs under namnet Auron Ekenäs.


Vi strävar efter att främja våra kunders hälsa och välbefinnande individuellt och kundorienterat. Vi erbjuder fysioterapi och massage för människor i alla åldrar, företag och samhällen. Vi utför individanpassade FootBalance inlägg baserat på analys av nedre extremiteter och vi håller även gruppträning som exempelvis pilates. 

Kvaliteten på våra tjänster baserar sig på välvalda och forskade behandlingsmetoder, samt på vår regelbundna fortbildning. Du hittar mer information om vårt team nedan.

Robert fredriksson

Fysioterapeut, Auron Pilates-instruktör, utbildare i ergonomi för patientförflyttning

Robert är ägare/företagare av Fredrikssons Karis och Ekenäs. Han är fysioterapeut  och utöver det håller han även pilatestimmar och utför individanpassade inlägg. Robert har erfarenhet från den neurologiska sidan och även inom ergonomisk patientförflyttning. Behandling av sjuka axlar, ryggar och höft är väldigt bekant för honom då han jobbat inom branschen i 20 år.

Roberts motto är “it’s the small things that matters” alltså det är de små sakerna i livet som är betydelsefulla.

MALIN MANELIUS

Massör

Malin är utbildad massör med 10 års erfarenhet inom vårdbranschen. De senaste åren har hon satsat 100% som massör, först vid Auron och nu hos Fredrikssons. Malin är lugn och glad med starka nypor och gott humör.

Malins motto är “Gör vad du kan, av det du har, där du är.”

Anna kullberg

Massör

Anna är utbildad massör och idrottsinstruktör. Anna har i några år masserat en del av veckan hos Auron Karis och nu hos Fredrikssons. Att hålla kroppen i skick med mångsidiga rörelser, på ett roligt sätt, är viktigt för henne.
Annas personliga mål: slå kullerbyttor ännu som pensionär.

Annas motto är “Ge din kropp en chans!”

Janne salo

Massör

Janne är utbildad idrottsmassör med en avslappnad attityd och ett positivt sinne. Janne har många års erfarenhet av gymträning och ger gärna även råd om träning. Du kan exempelvis fråga honom hur man kan förbättra prestandan i träningen eller tips om kroppsvård.

Jannes intresse ligger i människors övergripande välbefinnande.

Harriet

Massör

Harriet har jobbat som lärare men har nu även utbildat sig till massör via hierontakoulu Relaxi i Åbo. Hon trivs i människonära yrken och tycker om att få jobba med alla sorters målgrupper.

Hennes motto är: “Rörelse är bästa medicinen”, men om det inte hjälper, så kanske jag kan!

Bella

marknadsföringsansvarig och assistent och yogalärare

Bella är vår marknadsföringsansvarig och assistent. Hon är även kandidat i idrott- och hälsovetenskap samt utbildad yogalärare. Människans naturliga välbefinnande ligger henne nära hjärtat.

Hennes motto: “Don’t grow up, it’s a trap.”

BOKA EN TID NU!

Vårt uppdrag är att främja våra klienters hälsa och välbefinnande på ett individuellt och klientcentrerat sätt. Vi erbjuder fysioterapitjänster till människor i alla åldrar, företag och samhällen.